IT ondersteuning Ninove

Global ICT: ICT en IT support Ninove

Zoekt u een vertrouwde partner voor uw netwerkbeheer? Heeft u nood aan nieuwe soft- of hardware, een uitermate veilig IT-netwerk, antivirussoftware, een betrouwbaar back-up systeem, …? Global ICT kan het allemaal! Wij zorgen voor de aanlevering, onderhoud en configuratie van uw ICT-toebehoren: van het onderhouden van uw computer tot het installeren van uw bekabeld of draadloos netwerk. IT support Ninove? Global ICT is de partner voor uw IT-ondersteuning!

Netwerkbeheer en meer

Reken te allen tijde op het vakmanschap van Global ICT. Wij zorgen voor de veiligheid van uw netwerk, computers en servers. Naast deze diensten kunt u bij ons ook terecht voor de bekabeling van netwerkkaarten, modems, routers, switches, PC’s, printers en servers. Bent u op zoek naar een specifiek merk van hardware? Dan bieden wij een uitgebreid assortiment aan merken aan zodat wij samen de hardware kunnen vinden dat het beste aan uw noden voldoet. Bovendien worden soft- en hardware door ons snel geleverd met een zorgvuldige configuratie en installatie. Interesse in onze prijzen of leveringstermijnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze IT support. Ninove, Aalst, Asse, Dendermonde, Lebbeke en Lokeren, in al deze regio’s kunt u rekenen op onze diensten!

Snelle en betrouwbare IT-ondersteuning

Bij ons leidt u aan een min aan productieverlies dankzij onze snelle en betrouwbare service. Bovendien zorgen wij voor een vervangtoestel indien wij een van uw apparaten niet ter plaatse kunnen herstellen. Heeft u nood aan IT support? Ninove is uw favoriete regio? Doe dan beroep op Global ICT voor de optimalisatie van uw volledige ICT-infrastructuur!

Nood aan IT ondersteuning?